La Fundació MAP, a través del centre especial de treball Packton, ha guanyat el concurs de serveis d’impressió que proveïrà els propers 5 anys al Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación. El BSC-CNS és el centre nacional de supercomputació a Espanya. Estan especialitzats en computació d’altes prestacions i gestionen el MareNostrum, un dels supercomputadors més potents d’Europa.

La Fundació MAP a través de Packton, instal·la 14 equips d’impressió HP amb la darrera tecnologia Page Wide que redueix el consum energètic i els consumibles. L’acord inclou el manteniment, el servei tècnic i el subministrament automatitzat de cartutxos de tinta.

La fòrmula del lloguer d’equips d’impressió i el pagament segons ús (pagar per full imprès) és l’opció que més empreses i institucions adopten per optimitzar costos i garantir el funcionament del parc de màquines que està monitoritzat a distància.

Packton és la secció del centre especial de treball de la Fundació MAP dedicada al serveis integrals per a l’oficina. Els serveis de Packton son la venda de mobiliari, el lloguer i venda d’impressores, la destrucció de paper confidencial i la venda de material per a l’oficina.